ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


“Η Αθήνα καλεί Αθήνα”, έχει τη ξεχωριστή ευχαρίστηση να σας προσκαλέσει στο 1ο Διεπιστημονικό Συνέδριο, με τίτλο ”Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 20-23 Οκτωβρίου 2020 υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

(Περισσότερα…)

Ραδιομαραθώνιος Αλληλεγγύης στον Αθήνα 9.84


Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης διοργανώνει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου ο «Αθήνα 9.84». Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) του Δήμου Αθηναίων. Continue reading “Ραδιομαραθώνιος Αλληλεγγύης στον Αθήνα 9.84”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδικτυακό Διεθνές Διαθηναϊκό Επιστημονικό Συνέδριο “Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του” στις 21, 22 & 23 Οκτωβρίου 2020. Continue reading “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ”

Η πρωτοβουλία “Αθήνα καλεί Αθήνα” ολοκλήρωσε το 1ο Διεθνές Διαθηναϊκό Επιστημονικό Συνέδριο


«Η πρωτοβουλία “Αθήνα καλεί Αθήνα” ολοκλήρωσε το 1ο Διεθνές Διαθηναϊκό Επιστημονικό Συνέδριο “Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του” με μεγάλη επιτυχία. Continue reading “Η πρωτοβουλία “Αθήνα καλεί Αθήνα” ολοκλήρωσε το 1ο Διεθνές Διαθηναϊκό Επιστημονικό Συνέδριο”

ΔΕΙΠΝΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία, η διοίκηση της πολιτιστικής εταιρείας “Αθήνα καλεί Αθήνα ΙΚΕ” παρέθεσε δείπνο γνωριμίας σε καθηγητές και ερευνητές του Συνεδρίου «Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του», στο Πολιτιστικό κέντρο «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Continue reading “ΔΕΙΠΝΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το 1ο Διεθνές Πολιτιστικό Συνέδριο
“Ο άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του”
που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 20-23 Οκτωβρίου 2020
στην αίθουσα συνεδριάσεων “ΕΡΜΗΣ”
του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών (Ακαδημίας 7) . Continue reading “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ”

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ


Το Συνέδριο με τίτλο «Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του», μεταφέρεται για τις 20, 21, 22, 23 Οκτωβρίου 2020.

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές ξεπερνούν τις 386, οι εισηγητές και ερευνητές τους 33 & οι χορηγοί τους 24.

Ο Κορωνοϊός COVID-19, αποδεικνύει την σπουδαιότητα και την σχεδιαστική ορθότητα του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο επιδιώκει να δώσει απαντήσεις στις προκλήσεις του 21ου αιώνα και το σύγχρονο τρόπο ζωής του Ανθρώπου και να αναδείξει ποιες δυνάμεις, προωθούν την αλλαγή που συντελείται.

Continue reading “ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ”