Παρατηρητήριο για τον Άνθρωπο


Στις 15 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της επιτροπής για το Παρατηρητήριο για τον Άνθρωπο, με θέμα τη συνεργασία με τον Φορέα υλοποίησης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

 

 

 

 

3ο Διεθνές Διαθηναϊκό Συνέδριο


Στις 14 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε σύγκληση της Επιστημονικής Επιτροπής για τα οργανωτικά θέματα 3ου Διεθνούς Διαθηναϊκού Συνέδριου, υπό την προεδρία του καθηγητή & πρώην Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντώνη Καλοκαιρινό.

 

 

 

 

Συνάντηση με τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητή κύριο Ευστάθιο Ευσταθόπουλο


Συνάντηση με τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητή κύριο Ευστάθιο Ευσταθόπουλο, πραγματοποίησε στις 29/1/2024 ο πρόεδρος της Αθήνα καλεί Αθήνα κύριος Γιώργος Ψαθάς, για θέματα ενημέρωσης του 3ου Διεθνούς Διαθηναϊκού Συνεδρίου καθώς και των δραστηριοτήτων της ΑκΑ.

 

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κύριο Γιάννη Χρυσουλάκη, πραγματοποίησε stiw 26/1/2024 ο πρόεδρος της Αθήνα καλεί Αθήνα κύριος Γιώργος Ψαθάς, για θέματα ενημέρωσης του 3Ου Διεθνούς Διαθηναϊκού Συνεδρίου καθώς και των δραστηριοτήτων της ΑκΑ.

 

 

 

Συμμετοχή στην Βραδιά Πτυχίων – Θεσμική Συνεργασία ECI – EΚΠΑ – ΕΔΙΠΤ


Κατόπιν προσκλήσεως, ο Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ (ΑκΑ) κ. Ψαθάς Γιώργος συνοδευόμενος από τους Συμβούλους της ΑκΑ κυρίους Χαροκόπο Ευθύμιο και Continue reading “Συμμετοχή στην Βραδιά Πτυχίων – Θεσμική Συνεργασία ECI – EΚΠΑ – ΕΔΙΠΤ”

Brainoware: Χρησιμοποίησαν ανθρώπινο εγκεφαλικό ιστό για να φτιάξουν τον πρώτο βιοϋπολογιστή!


Κοντά στην δημιουργία σάιμποργκ (ένωση ανθρώπων με υπολογιστές) βρίσκονται οι επιστήμονες μετά την δημιουργία λογισμικών που μιμούνται τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και την χρήση ανθρώπινου εγκεφαλικού ιστού που θα επιτρέψουν την κατασκευή του πρώτου βιοϋπολογιστή! Continue reading “Brainoware: Χρησιμοποίησαν ανθρώπινο εγκεφαλικό ιστό για να φτιάξουν τον πρώτο βιοϋπολογιστή!”

4TH ENERGIZING GREECE | THINK, PLAN, FOCUS ON THE FUTURE


Ο κύριος Δημήτρης Παπασωτηρίου, CEO Beyond the Best & Digicom Systems SA, Μέλος και Συνεργάτης της ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑσυμμετείχε ως Ομιλητής στο 4TH ENERGIZING GREECE | THINK, PLAN, FOCUS ON THE FUTURE που πραγματοποιήθηκε στις 13/11/2023 στο Domotel Kastri. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης ο Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ, κύριος Γιώργος Ψαθάς.