Δείπνο γνωριμίας τον Ινδό καθηγητή Dr. Anil Kumar Singh


Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 ο Πρόεδρος της ΑκΑ κ. Γιώργος Ψαθάς προσκάλεσε σε δείπνο γνωριμίας τον Ινδό καθηγητή Dr. Anil Kumar Singh του Jawaharlar Nehru University και του εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει Πρέσβης καλής Θελήσεως της ΑκΑ στην Ινδία, γεγονός που αποδέχθει. Προσκλήθηκε δε από τον Πρόεδρο της ΑκΑ για ένα σύντομο χαιρετισμό στην έναρξη του 3ου Διεθνούς  Διαθηναϊκού Συνεδρίου με τίτλο «Man and his Creationsa Perpetual Metamorphosis».

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννη Χρυσουλάκη


Την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 ο Πρόεδρος της ΑκΑ κ. Γιώργος Ψαθάς συνοδευόμενος από τον Κυβερνήτη της AHEPA Hellas District 25 κ. Χρήστο Καραπιπέρη επισκέφτηκε τον Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας κ. Γιάννη Χρυσουλάκη και του επέδωσε επισήμως την πρόσκληση χαιρετισμού για το 3ο Διεθνές Διαθηναϊκό Συνέδριο με τίτλο «Man and his Creationsa Perpetual Metamorphosis» καθώς συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

38η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων


Κατόπιν πρόσκλησης του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας ο Πρόεδρος της ΑΘΗΝΑ καλεί ΑΘΗΝΑ κ. Γιώργος Ψαθάς παρευρέθηκε στην 38η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων που διεξήχθη στις 20 Μαΐου 2024 στο Ζάππειον Μέγαρο. Continue reading “38η Απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων”

Παρατηρητήριο για τον Άνθρωπο


Στις 16 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε εσωτερική ενημέρωση από τον Σύμβουλο της ΑκΑ κύριο Πάνο Γαβαλά για το Παρατηρητήριο για τον Άνθρωπο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενημερωθεί η Επιτροπή.

3ο Διεθνές Διαθηναϊκό Συνέδριο


Στις 15 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε σύγκληση της Επιστημονικής Επιτροπής για τα οργανωτικά θέματα 3ου Διεθνούς Διαθηναϊκού Συνέδριου, υπό την προεδρία του καθηγητή & πρώην Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντώνη Καλοκαιρινό. Continue reading “3ο Διεθνές Διαθηναϊκό Συνέδριο”