ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διαδικτυακό Διεθνές Διαθηναϊκό Επιστημονικό Συνέδριο “Ο Άνθρωπος και τα Δημιουργήματά του” στις 21, 22 & 23 Οκτωβρίου 2020.
Τίμησαν με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή τους ο Υπουργός Τουρισμού, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και Πρόεδρος του ραδιοφωνικού σταθμού 9.84, ο Κυβερνήτης των AHEPA Hellas, ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, ο Πρύτανης του Logos University International, ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Αντιπρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ο Κοσμήτορας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ο Κοσμήτορας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale University, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και ο Επικεφαλής του European Communication Institute.

Έθεσε τις βάσεις για τη σύσταση μίας μόνιμης διεπιστημονικής ομάδας εργασίας υπό την αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών η οποία θα εξετάζει σε διαρκή βάση την οικονομική, κοινωνική και πνευματική εξέλιξη του Ανθρώπου. Με άλλα λόγια, τη δημιουργία ενός παγκόσμιου παρατηρητηρίου για τον Άνθρωπο.

Το Συνέδριο προσπάθησε να μπολιάσει το σημείο που πνευματικά τέμνονται οι Αθήνες του κόσμου με το παρελθόν και το μέλλον του Ανθρώπου.

Η ποιότητα των εισηγήσεων των καθηγητών και ερευνητών από τις Αθήνες του κόσμου και όχι μόνο, οι παραινέσεις των πρυτάνεων και οι χαιρετισμοί των πολιτικών φορέων, ο ενθουσιασμός και η ομαδικότητα των συντελεστών της προσπάθειας προδικάζουν την συνέχεια.

Το επόμενο διάστημα θα αναρτηθεί το νέο πρόγραμμα παρεμβάσεων και τα πρακτικά του Συνεδρίου.

Η Αθήνα είναι εδώ και σας καλεί.

Για την παρακολούθησή του Συνεδρίου, επισκεφτείτε το κανάλι μας στο youtube
https://www.youtube.com/channel/UCRa3-QLJZn3CJ-wQrzM6aTg?view_as=subscriber

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://athenscallsathens.gr ή να καλέσετε στα τηλ. 21099 44 859, 21099 51 142.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *